Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

Outplacement


Outplacement-ul este un concept relativ nou pe piata romaneasca si are ca obiectiv principal asistarea persoanelor afectate de concediere in tranzitia spre un nou loc de munca.
   Serviciile de outplacement se adreseaza atat firmelor aflate in restructurare si care disponibilizeaza personal, cat si firmelor care trec prin procese de fuziuni/achizitii, cand anumite posturi se dubleaza si este necesara concedierea unor persoane.
  Serviciile de outplacement oferite de noi, se adreseaza atat top managementului, prin programe personalizate, cat si celorlalte nivele ierarhice din organizatie, prin programe colective sau individualizate.
   Programele personalizate pentru top management presupun oferirea de coaching in vederea dezvoltarii continue a carierei manageriale.
   Programele colective sau individualizate propuse de noi presupun parcurgerea urmatorilor pasi:
 1. Evaluarea initiala a abilitatilor si determinarea compatibilitatii cu anumite posturi. Metodologia de evaluare presupune utilizarea instrumentelor Thomas, Cognitrom Assessment Center si a interviului fata in fata. Scopul acestei evaluari este acela de a planifica mai departe evolutia in cariera a fiecarei persoane si orientarea ei catre cel mai potrivit loc de munca.
 2. Consilierea participantilor la program presupune:

     Pregatirea pentru cautarea unui nou loc de munca: intocmirea cv-ului si a scrisorii de intentie

  • Cautarea activa a unui nou loc de munca: sprijinirea participantilor la program in identificarea angajatorilor din domeniile de activitate de interes, facilitarea accesului la diverse baze de date, transmiterea cv-urilor, cuantificarea rezultatelor
  • Pregatirea participantilor prin:
    • workshop-uri si simulari in vederea prezentarii la interviul de angajare, negocierii salariului si a contractului de munca
    • dezvoltarea unor abilitati generale, pentru a-si mari sansa de integrare in domeniul de activitate ales
    • orientarea catre furnizori de formare si/sau recalificare profesionala (e.g. curs de contabil, curs de agent paza, secretariat, etc.)
    • orientarea si informarea cu privire la posibilitatea deschiderii propriei afaceri

   La final, compania beneficiar va putea cuantifica rezultatele procesului prin procentul de fosti angajati care au reusit sa ocupe un nou loc de munca.

   Avantajele utilizarii de servicii de outplacement sunt:
    -fidelizarea angajatilor care raman in companie
    -reducerea stresului angajatilor
    -intarirea imaginii companiei
    Lista Firme