Loading
a Cursuri - Mai 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clientii nostri

Ruxandra Hanea

Ruxandra a fondat H&H Consulting in 2001, punand bazele celor doua departamente ale organizatiei: consultanta-training si recrutare-outplacement.
     "Am fondat H&H Consulting in anul 2001 pentru a raspunde unei nevoi de servicii profesionale de consultanta in domeniul resurselor umane. In prezent H&H Consulting este una dintre cele mai puternice societati de consultanta din zona Transilvaniei. Echipa noastra a reusit acest lucru prin gasirea unor solutii inovative, practice si orientate spre rezultate."
In prezent Ruxandra este implicata in studii de cultura si eficacitate organizationala, audit de vanzari si de management, moderarea de sedinte de strategie, coaching, programe de dezvoltare a echipelor de conducere, etc.
Ruxandra este absolventa a Facultatii de Comert-Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a unui Master in "Sisteme de marketing" in cadrul aceleiasi facultati.
Experienta anterioara a Ruxandrei a fost in domeniul vanzarilor si a marketing-ului in telecomunicatii si in domeniul recrutarii si selectiei de personal.
Este consultant acreditat Human Synergistics (2007) si Thomas International(2008), iar incepand cu 2011 a devenit Fellow Member ITOL(Institut of Training and Occupational Learning).  
   "Am construit echipa H&H Consulting tinand cont de personalitatea, competenta si dorinta de dezvoltare a fiecarui membru. In acest sens, dezvoltarea consultantilor nostri in domeniile lor de interes este foarte importanta pentru mine. Muncind cu placere, membrii echipei noastre sunt intotdeauna stimulati sa faca mai mult si mai bine. Fiecare membru aduce valoare echipei, iar contributia fiecaruia este apreciata. Incercand sa promovam diversitatea, suntem originali fara a ne indeparta insa de linia clasica a profesionalismului. Mai mult, credem cu tarie ca profesionalismul izvoraste din fiecare si influenteaza intreaga sa arie de actiune. Rezultatele sunt evidente. Clientii nostri ne preferea datorita acestor motive; dar mai ales pentru ca suntem aici pentru ei, cu toata deschiderea, flexibilitatea si creativitatea noastra."
Ruxandra isi propune consolidarea unei echipe orientata pe rezultate, flexibila, pasionata, echilibrata si mentinerea H&H Consulting ca o companie de incredere, un jucator important in piata.Isi dedica timp domeniului educatiei, astfel putand munci ceea ce ii place cel mai tare.In afara profesiei ii place sa calatoreasca, sa descopere lucruri noi, sa faca drumetii in natura, in special la munte.
Ruxandra vorbeste fluent engleza si franceza. 
 

 


    Lista Firme