Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

Responsabilitate sociala

In august 2011 ne-am alaturat Grupului Local de Actiune al proiectului social
“Rolul dialogului social in promovarea incluziunii sociale active” implementat de Centrul de Resurse pentru Initiative Etice şi solidare (CRIES) in 8 municipii din România.

Obiectivul principal al acestui demers se refera la dezvoltarea unui proces de planificare participativa in domeniul coeziunii sociale, fiind practic un demers participativ ce implica cetatenii in procesul de definire a indicatorilor de bunastare la nivel local, indicatori ce vor sta la baza evaluarii situatiei locale (cercetare sociala, analiza politicilor si actiunilor locale) si a realizarii unui Plan de Actiune Locala si a unui Proiect de Coresponsabilitate Teritoriala.

Practic, proiectul dezvolta un instrument colaborativ de construire a unor solutii conjugate la nivel local, dar si de asumare a acestora la nivelul actorilor locali.


 

In calitate de membru al Grupului Local de Actiune, am mobilizat si moderat doua intalniri de colectare a criteriilor de bunastare: cu grupul de studenti si cu grupul specialistilor in resurse umane, urmand sa participam, alaturi de ceilalti membri ai GLA-ului, la evaluarea politicilor publice si a proiectelor locale, precum si in elaborarea planurilor locale de actiune.


 

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi accesand http://www.cries.ro/proiecte/rolul-dialogului-social-in-promovarea-incluziunii-sociale-active/.    Lista Firme