Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

Recrutare si selectia de personal     

     Formarea si dezvoltarea unei companii se bazeaza in principal pe oameni, acestia fiind cei care conditioneaza rezultatele si performantele viitoarei activitati.  
     Prin serviciile de recrutare si selectie de personal venim in intampinarea clientilor nostri cu un suport in identificarea celor mai potriviti candidati in functie de nevoile fiecarei organizatii.
     Abordarea noastra in ceea ce priveste serviciul de recrutare si selectie de personal presupune atat identificarea si atragerea celor mai potriviti candidati care sa raspunda in mod real nevoilor fiecarei companii, cat si evaluarea abilitatilor cunostintelor, comportamentelor si a motivatiei acestora. Totodata suntem orientati sa descoperim potentialul oamenilor si capacitatea lor de a se integra si a se dezvolta pe termen lung in cadrul noului colectiv de munca.

     Ce etape parcurgem in procesul de recrutare si selectie de personal

     1. Analizarea si definirea, impreuna cu clientii, a cerintelor specifice
     2. Recrutarea candidatilor prin:

  • Abordare directa
  • Cautare in baza de date
  • Anunturi publicitare de recrutare
  • Retea de contacte

     3. Selectia candidaţilor prin interviuri si testari
     4. Recomandarea catre client a unei liste scurte de candidaţi
     5. Urmarirea integrarii candidatilor angajati de client


     Experienta ne-a facut sa intelegem necesitatea imbunatatirii si dezvoltarii serviciilor prestate, fapt care ne-a dus la implementarea unor instrumente care sa raspunda si mai obiectiv nevoilor clientilor nostri.
Acestea sunt Thomas International si Cognitrom Assesment System.

     Sistemul THOMAS INTERNATIONAL este folosit de companii in peste 45 de tari, este disponibil in 24 de limbi si este compus din doua elemente de baza :
Analiza profilului personal – inventar de personalitate, avand scopul de a identifica trasaturi de personalitate si comportamente ale candidatilor
Analiza postului – prin intermediul careia se evalueaza necesitatile comportamentale ale unui post, luand in considerare cultura si organizarea companiei.
Prin compararea celor 2 elemente se poate verifica obiectiv compatibilitatea intre ceea ce cauta organizatia si ceea ce poate sa ofere candidatul recomandat.

     COGNITROM ASSESMENT SYSTEM (CAS) reprezinta cea mai complexa baterie de teste psihologice care exista pe piata romaneasca (32 teste), aceasta incluzand teste de evaluare a aptitudinilor cognitive, inventare de personalitate, chestionar de evaluare a intereselor profesionale si scale de evaluare a emotiilor.

     In decursul activitatii noastre am desfasurat proiecte de recrutare pentru posturi la nivel de Top Management, Middle Management si Specialisti in domenii de Productie, Logistica, Financiar, IT, Vanzari, Resurse Umane.


     Printre clientii nostri amintim:
Aleximi & Thimm, BCS Smart Source, Brother International, Caucho Metal Productos, Claudius Peters Romania, Durkopp Adler, Eneria, Esarom Romania, Faurecia Seating Talmaciu, Grande Arredo, Hartmann Exact,  Holzindustrie Schweighofer, Hultafors, Icos, Industrial Software, Info Data Company, Kromberg & Schubert, Kronospan Sebes, Leoni Wiring Systems Arad, Mobila Sovata, Mox Telecom, Parisot Tarnaveni,  Rud Ketten, Siemens E.I.T., Simpe, Somarest,  ThyssenKruppBilstein Compa
    Lista Firme