Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

Lucia Fratila

    
    Lucia s-a alaturat echipei H&H Consulting in 2008 in calitate de consultant recrutare si selectie de personal, fiind implicata in proiecte de recrutare pentru pozitii non-tehnice.
"Alaturarea mea echipei H&H Consulting mi-a confirmat, o data in plus, veridicitatea faptului ca, daca-mi doresc ceva cu adevarat, chiar mi se intampla! M-am adaptat foarte repede in cadrul echipei datorita caldurii cu care am fost intampinata, deschiderii, ajutorului si sustinerii colegilor." 
In prezent, Lucia este consultant in cadrul centrelor de evaluare, participa la conceperea si livrarea programelor de training-cursuri de abilitati generale(comunicare, vanzari, leadership, managementul timpului)si cursuri de perfectionare(curs de formator, agent de ocupare), este implicata in workshop-urile de dezvoltare a echipei, sustine workshop-uri pentru asociatiile studentesti si este implicata direct in organizarea targului educational Edukas.

Lucia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" Sibiu in anul 2004, iar ulterior a fost acreditata de Colegiul Psihologilor ca si consilier in Terapie de Cuplu si Familie, in urma formarii efectuate la Brasov, cu formatori din cadrul APFC Iasi.A sustinut 80 de ore de dezvoltare personala(psihodrama si terapie sistemica de familie si cuplu).

     "Din munca mea de psiholog mi-am insusit anumite abilitati, pe care le consider a fi foarte importante si dintre care amintesc doar cateva: comunicarea, flexibilitatea, sustinerea. Toate aceste abilitati le-am regasit si aici utilizate cu foarte mult profesionalism, dedicare si seriozitate atat in cadrul echipei, cat si in relatiile cu clientii si ma bucur sa fiu si eu unul dintre membrii care promoveaza astfel de valori."
Din 2008, Lucia este consultant acreditat Thomas International si Cognitrom Assessment System, iar in 2009 a devenit Formator acreditat CNFPA.

Experienta anterioara a fost in vanzari si relatii cu clientii in domeniul telecomunicatiilor si industria farmaceutica si ca psiholog in cadrul unui ONG, unde a coordonat doua proiecte:Birou de asistenta si consiliere a Persoanelor cu Dizabilitati, format din 50 de copii si tineri cu diferite dizabilitati din trei judete, si Centru de Ingrijire la Domiciliu, format din 50 de persoane varstnice, cazuri sociale din Sibiu.

     "Munca in echipa mi se pare minunata datorita faptului ca exista acea continua sustinere reciproca si gandire pozitiva, fiecare membru impartasind din intelepciunea si unicitatea sa si aducandu-si astfel aportul la rezolvarea si finalizarea cu succes a tuturor proiectelor pe care le avem." 

Lucia isi propune sa aduca mereu valoare, creativitate si entuziasm in tot ceea ce face, contribuind, in acelas timp, la dezvoltarea celorlalti.Isi doreste curajul si intelepciunea de a iesi din zona proprie de confort, pentru ca doar astfel va putea sa se dezvolte continuu pe plan profesional. Obiectivul ei este de a fi in permanenta un trainer "mai bun decat ieri" si deasemenea sa se dezvolte ca Professional Coach.

Deschiderea si aprofundarea fata de oameni, gandirea pozitiva si profesionalismul, comunicarea si dedicarea, respectarea eticii, integritatea si flexibilitatea sunt valori in care Lucia crede cu tarie, ajutand-o sa isi pastreze directia cea buna, sa traiasca multumita, convinsa ca a facut ceea ce e corect.

In afara timpului dedicat profesiei, prefera lectura, muzica(ascultata, cantat, dansat), iesirile in natura, timpul petrecut cu cei dragi, sofatul si sportul.
Lucia vorbeste engleza, italiana, spaniola(mediu) si franceza(incepator).  
    Lista Firme