Loading
a Cursuri - Mai 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clientii nostri

Experienta ne-a facut sa intelegem necesitatea imbunatatirii si dezvoltarii serviciilor prestate, fapt care ne-a dus la implementarea unor instrumente care sa raspunda si mai obiectiv nevoilor clientilor nostri.

Acestea sunt Thomas International si Cognitrom Assesment System.

Sistemul THOMAS INTERNATIONAL este folosit de companii in peste 45 de tari, este disponibil in 24 de limbi si este compus din doua elemente de baza: Analiza profilului personal – inventar de personalitate, avand scopul de a identifica trasaturi de personalitate si comportamente ale candidatilor Analiza postului – prin intermediul careia se evalueaza necesitatile comportamentale ale unui post, luand in considerare cultura si organizarea companiei. Prin compararea celor 2 elemente se poate verifica obiectiv compatibilitatea intre ceea ce cauta organizatia si ceea ce poate sa ofere candidatul recomandat.

COGNITROM ASSESMENT SYSTEM (CAS) reprezinta cea mai complexa baterie de teste psihologice care exista pe piata romaneasca (32 teste), aceasta incluzand teste de evaluare a aptitudinilor cognitive, inventare de personalitate, chestionar de evaluare a intereselor profesionale si scale de evaluare a emotiilor.

In decursul activitatii noastre am desfasurat proiecte de recrutare pentru posturi la nivel de Top Management, Middle Management si Specialisti in domenii de Productie, Logistica, Financiar, IT, Vanzari, Resurse Umane.

Printre clientii nostri amintim:
Aleximi & Thimm, BCS Smart Source, Brother International, Caucho Metal Productos, Claudius Peters Romania, Durkopp Adler, Eneria, Esarom Romania, Faurecia Seating Talmaciu, Grande Arredo, Hartmann Exact,  Holzindustrie Schweighofer, Hultafors, Icos, Industrial Software, Info Data Company, Kromberg & Schubert, Kronospan Sebes, Leoni Wiring Systems Arad, Mobila Sovata, Mox Telecom, Parisot Tarnaveni,  Rud Ketten, Siemens E.I.T., Simpe, Somarest,  ThyssenKruppBilstein Compa,Nokia,Aeronamic,VCST,Fritzmeier,Deslee Clama.


   Lista Firme