Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

INFO GENERALE

Cursul de Formator organizat de H&H CONSULTING este acreditat de statul roman prin Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Certificatul eliberat la absolvire de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA) este recunoscut atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Pentru recunosterea internationala a certificatelor eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).


Motivele pentru a alege Cursul Autorizat (CNFPA) de Formator sunt:
 • Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si Formare Profesionala;
 • Conform Ordonantei nr.129 din 31 august 2000 privind formarea profesionala a adultilor se prevede la art. 23, alin 2, ca „Pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au profiluri sau specialitatea corespunzatoare programei de pregatire”;
 • Potrivit Ord. 353/ 2003 MMSSF si Ord. 5202/ 2003 MECT, Art. 10, aliniatul 3: Incepand de la 1 ianuarie 2010, orice furnizor de formare profesioanala pentru adulti – organizatie, institutie publica sau persoana fizica – trebuie sa faca dovada ca este autorizata ca formator in conditiile legii de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA);  
 • Este in concordanta cu Noul Standard Ocupational din 2007.

CUI SE ADRESEAZA
Persoanelor care doresc sa urmeze o cariera in educatie si/sau formare profesionala:
 • Traineri/formatori neacreditati din cadrul companiilor furnizoare de cursuri;
 • Traineri interni;
 • Maistri de ucenicie;
 • Formatori de productie;
 • Instructori de orice tip;
 • Indrumatori de practica din cadrul intreprinderilor si altor organizatii (tutori);
 • Managerii si specialistii din departamentele de Resurse Umane;
 • Manageri de produs;
 • Profesori, asistenti universitari;
 • Invatatori, educatori;
 • Reprezentanti ONG;
 • Reprezentanti ai autoritatilor publice locale;
 • Orice alte persoane implicate in proiectarea, derularea (sustinerea), evaluarea si revizuirea activitatilor teoretice/practice si/sau programelor de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca. 
DE CE UN ASTFEL DE CURS
Cursul de Formator de Formatori H&H CONSULTING da posibilitatea fiecarei persoane participante:
Sa isi dezvolte competentele si abilitatile specifice ariei sale de activitate, cat si competentele pedagogice si abilitatile esentiale pentru formarea de formatori.
Sa devina FORMATOR DE FORMATORI AUTORIZAT CNFPA conform ocupatiei din COR: 241207.


PENTRU CE TE PREGATESTE (COMPETENTELE DOBANDITE)
La finalul cursului participantii vor putea sa:
 • Identifice functiile si competentele formatorului de formatori si rolul acestuia in diferitele contexte de formare;
 • Caracterizeze diferitele situatii de formare si sa identifice resursele necesare realizarii lor;
 • Elaboreze continuturile programelor de formare care sa faciliteze procesele de invatare;
 • Creeze si sa adapteze metodele si tehnicile pedagogice (de instruire, motivare, implicare a participantilor) obiectivelor, grupului si contextelor de invatare;
 • Livreze programe de training;
 • Selecteze, sa elaboreze si sa  adapteze resursele didactice conform strategiei adoptate;
 • Evalueze rezultatele invatarii si sa aplice instrumente de evaluare;
 • Prezinte sugestii si propuneri ce pot ajuta la imbunatatirea sistemelor de formare la nivel pedagogic, tehnic si organizational. 
Pentru detalii privind continutul tematic al cursului, accesati Programa de pregatire.


METODOLOGIA FOLOSITA DE H&H CONSULTING
Cursul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, dinamice, interactive intre membrii echipei (X% reprezentand partea practica), utilizand abordarea non formala si cunostinte din stiintele comportamentale.
Metodele si tehnicile folosite: expuneri, discutii de grup, exemple (video), studii de caz, simulari exercitii, jocuri de rol, alte metode experientiale, chestionare de evaluare, teme de proiect.
H&H CONSULTING foloseste instrumente de lucru acreditate Human Synergistics.

METODA DE EVALUARE
Evaluarea participantilor se realizeaza atat pe parcursului cursului (prin observare directa, sesiuni de intrebari recapitulative, evaluarea temelor de proiect si aplicarea unor chestionare), cat si la finalul acestuia, in cadrul examenului de absolvire.

Examenul de absolvire este organizat de H&H CONSULTING, sub coordonarea comisiei de autorizare judetene Sibiu. Examenul de absolvire se sustine in fata unei comisii de examinare constituite din trei persoane, dintre care, conform prevederilor legale, 2/3 sunt specialisti din afara furnizorului de formare profesionala si 1/3 reprezinta furnizorul de formare profesionala, respectiv H&H Consulting. La examenul de absolvire pot asista, ca observatori, si reprezentanti ai firmelor/institutiilor angajatoare ale participantilor.
Participantilor care au promovat examenul de absolvire le va fi eliberat Certificatul de Absolvire emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale din Romania (vedeti model Certificat de Absolvire). Certificatele de calificare profesionala sau de absolvire cu recunoastere nationala se elibereaza insotite de o anexa denumita „Supliment descriptiv al certificatului”, in care se precizeaza competentele profesionale dobandite. 


TRAINERI
Ruxandra Hanea
Ruxandra face parte din echipa H&H CONSULTING din 2001, fiind fondatoarea firmei. Se implica in realizarea profesionista a Cursurilor de Formator, Formator de Formator, Coaching, programelor de dezvoltare a echipelor de conducere, moderarea de sedinte de strategie, studiilor de cultura si eficacitate organizationala, auditurilor de vanzari si de management. Obiectivele principale ale Ruxandrei in derularea proiectelor sunt clientii multumiti si obtinerea permanenta a maximului de rezultate atat calitative, cat si cantitative.
Ruxandra este consultant acreditat Human Synergistics si Thomas International.
Experienta anterioara firmei H&H CONSULTING este in Bucuresti, in domeniul vanzarilor si marketing-ului in telecomunicatii si in domeniul recrutarii si selectiei de personal.
Este absolventa a Facultatii de Comert-Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a unui Master in “Sisteme de marketing” in cadrul aceleiasi facultati.


Lucia Fratila
Lucia s-a alaturat echipei H&H CONSULTING acum mai bine de 3 ani in calitate de trainer participand activ la realizarea Cursurilor de Formator si Formator de Formator, precum si la trainingurile personalizate pe nevoile specifice ale clientilor.
Este consultant acreditat Thomas International si Cognitrom Assessment System.
Lucia se implica in cadrul echipei H&H CONSULTING si ca si consultant recrutare si selectie de personal fiind implicata in proiecte de recrutare pentru pozitii non-tehnice.
Inainte de a face parte din H&H CONSULTING, Lucia a acumulat experienta in relatiile cu clientii, vanzari si ca psiholog in cadrul unui ONG, unde a coordonat doua proiecte: Biroul de Asistenta si Consiliere a Persoanelor cu Dizabilitati, format din 50 de copii si tineri cu diferite dizabilitati din trei judete, si Centrul de Ingrijire la Domiciliu, format din 50 de persoane varstnice, cazuri sociale din Sibiu.
Lucia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu in anul 2004, iar ulterior a fost acreditata de Colegiul Psihologilor ca si consilier in Terapie de Cuplu si Familie, formare efectuata la Brasov, cu formatori din cadrul APFC Iasi.


DE CE SA PARTICIPATI LA ACEST CURS ORGANIZAT DE H&H CONSULTING?
  Datorita viziunii de lucru si a profesionalismului pe care ni l-am asumat in tot ceea ce facem, profesionalism confirmat de cei care au beneficiat deja de serviciile noastre (vedeti Testimoniale), H&H CONSULTING a dezvoltat acest program de pregatire profesionala folosind cele mai inovatoare metode de formare, facilitand un mediu propice invatarii prin:
 • Instrumente de lucru certificate (Human Synergistics);
 • Interactivitatea sporita;
 • Traineri bine pregatiti, cu experienta practica;
 • Implicarea si daruirea trainerilor. 

VALOAREA INVESTITIEI
Valoarea investitiei: X Euro/pers (nu se adauga tva)
Taxa include:
Livrarea cursului;
Suportul de curs;
Materiale auxiliare informative (Exemple: fise de lucru; chestionare tiparite, caietul de aplicatii practice, scenarii jocuri de rol);
Materiale vizuale (Exemple: exemplele video, planse);
Instrumente (certificate) de evaluare;
12 coffee break-uri (apa, sucuri, cafea, patiserie);
Taxa pentru examenul de certificare;
Diploma de certificare recunoscuta de MME;
Locatie si echipamente necesare desfasurarii cursului.
E-coaching gratuit (suport / indrumare oferit(a) pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate samd - timp de 3 luni de la incheierea cursului);

Nota: Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit conform Codului Fiscal, art. 21, alin. 1 si alin 2, lit. H.
Astfel, se prevad urmatoarele: art.21, alin. 1: “Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate in scopul realizarii de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative in vigoare”, alin 2, lit. H: “cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat”.


FACILITATI DE PLATA*
Reduceri de 5% pentru cadre didactice universitare/pre-universitare din cadrul institutiilor de stat;
Achitarea in rate (taxa de inscriere si doua rate egale: una la inceperea cursului si una la obtinerea diplomei);
Reducere de 5% pentru 2 sau mai multe persoane apartinand aceleiasi institutii;
Reducere de 2% pentru inscrierea si plata in avans pana la data de...;
10% reducere daca s-a mai participat la un curs organizat de furnizor in ultimii 2 ani;
2 + 1 gratuit (la inscrierea la 2 cursuri din agenda, al treilea e gratuit).
*Se aplica facilitatatile de plata, fara ca insumarea acestora sa depaseasca 15% din valoarea totala a cursului.


INSCRIERE
Numar maxim de participanţi: 12
Inscrierea este finalizata îi urmatoarele conditii:

 • Formularul de inscriere completat si trimis prin fax la numarul: 0269/252 323 sau prin e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie C.I. – prin fax: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita - prin fax: 0269/252 323 sau
 • e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie a certificatului de casatorie, pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie (acolo unde este cazul) - prin fax: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro;
 • Achitarea taxei de inscriere, de X euro (contravaloarea in ron, la cursul BNR a zilei repective) in contul deschis la Banca....... sau la sediul firmei H&H Consulting (Str. Rennes 21, Sibiu). 
 • Taxa de inscriere se scade din taxa totala aferenta cursului.
 • Dovada platii corespunzatoare taxei de inscriere scanata se trimite prin fax la numarul: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro;
 • In prima zi de curs se achita o parte sau restul sumei corespunzatoare valorii investitiei, conform facilitatilor de plata agreate impreuna cu H&H CONSULTING in momentul inscrierii.
Nota: Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul participantilor este limitat, iar inscrierile se pot finaliza inaintea datei limita de inscriere. Inscrierile se fac in ordinea primirii/ inregistrarii formularelor de inscriere.


   Lista Firme