Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

INFO GENERALE
Cursul este autorizat CNFPA (vedeti Autorizatia) si se finalizeaza cu un examen de absolvire CNFPA, in urma caruia se vor elibera Certificate de Absolvire emise de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale din Romania (vedeti model Certificat de Absolvire). 
Certificatele de absolvire sunt recunoscute atat la nivel national cat si in statele membre ale Uniunii Europene.
Pentru recunosterea internationala este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).


CUI SE ADRESEAZA
Cursul se adreseaza tuturor celor implicati direct in pregatirea profesionala a personalului, dar si in managementul programelor de formare:
 • Traineri/formatori neacreditati din cadrul companiiilor furnizoare de cursuri;
 • Traineri interni;
 • Maistri de ucenicie;
 • Formatori de productie;
 • Instructori de orice tip;
 • Indrumatori de practica din cadrul intreprinderilor si altor organizatii (tutori);
 • Managerii si specialistii din departamentele de Resurse Umane;
 • Manageri de produs;
 • Profesori, asistenti universitari;
 • Invatatori, educatori;
 • Reprezentanti ONG;
 • Reprezentanti ai autoritatilor publice locale;
 • Orice alte persoane implicate in proiectarea, derularea (sustinerea), evaluarea si revizuirea activitatilor teoretice/practice si/sau programelor de formare si dezvoltare a competentelor profesionale, derulate in institutii specializate sau la locul de munca.
Cursul se adreseaza:
 • persoanelor fizice care au urmatoarele obiective specifice:
Doresc sa performeze in activitatea lor prezenta;
si/sau care doresc o alternativa in cariera si sunt interesate sa predea pe piata libera de formare profesionala; sa transmita si altora, in mod organizat si avizat, din experienta dobandita in domeniul in care profeseaza;
 • companiilor/institutiilor care constientizeaza ca dincolo de formarea vocationala si training-ul tehnic al angajatilor, necesar desfasurarii activitatii organizatiei, un tot mai mare accent se pune pe formarea unor abilitati si competente generale care sa ajute angajatul sa performeze la locul de munca si astfel investesc in dezvoltarea de lunga durata a angajaţilor proprii. Angajatul devenit trainer autorizat va aduce un plus de eficienta pentru compania/institutia care a investit in dezvoltarea acestuia.
   
Motivele pentru a alege Cursul Autorizat (CNFPA) de Formator sunt:

 • Este conform cu cerintele UE privind cadrul European pentru Asigurarea Calitatii in Educatie si Formare Profesionala;
 • Conform Ordonantei nr.129 din 31 august 2000 privind formarea profesionala a adultilor se prevede la art. 23, alin 2, ca „Pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au profiluri sau specialitatea corespunzatoare programei de pregatire”;
 • Potrivit Ord. 353/ 2003 MMSSF si Ord. 5202/ 2003 MECT, Art. 10, aliniatul 3: Incepand de la 1 ianuarie 2010, orice furnizor de formare profesionala pentru adulti – organizatie, institutie publica sau persoana fizica – trebuie sa faca dovada ca este autorizata ca formator in conditiile legii de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA);  
 • Este in concordanta cu Noul Standard Ocupational din 2007.
   
DE CE UN ASTFEL DE CURS
Cursul de Formator H&H CONSULTING da posibilitatea fiecarei persoane participante:
 • Sa isi dezvolte competentele si abilitatile necesare pentru a deveni un trainer performant;
 • Sa aiba o imagine clara a rolurilor si responsabilitatilor unui formator;
 • Sa fie la curent cu ultimele tendinte folosite in Uniunea Europena in domeniul formarii adultilor;
 • Sa devina TRAINER AUTORIZAT CNFPA conform ocupatiei de Formator din COR: 241205.
   

PENTRU CE TE PREGATESTE (COMPETENTELE DOBANDITE)
Pregatirea profesionala a personalului:
1. Pregatirea formarii;
2. Realizarea activitatilor de formare;
3. Evaluarea formarii;
4. Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare.
Managementul programelor de formare:
5. Marketing-ul formarii;
6. Proiectarea programelor de formare;
7. Organizarea programelor si a stagiilor de formare;
8. Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

La finalul cursului participantii vor putea sa:
 • Identifice necesarul de training in functie de nevoile de formare;
 • Construiasca traininguri adaptate nevoilor de formare identificate;
 • Stabileasca activitatile de formare necesare pentru ca trainingul sa isi indeplineasca obiectivele;
 • Livreze programe de training;
 • Foloseasca o gama variata de metode de instruire, motivare si implicare a participantilor;
 • Isi imbunatateasca abilitatile de comunicare si prezentare pentru sesiune de instruire interactive;
 • Gestioneze situatiile generate de participanti dificili;
 • Evalueze si sa imbunatateasca calitatea trainingurilor livrate.
   
Pentru detalii privind continutul tematic al cursului, accesati Programa de pregatire.


Durata cursului: xxx


METODA DE FORMARE (INSTRUIRE)
Cursul utilizeaza tehnici europene de predare si instruire, dinamice, interactive intre membrii echipei (X% reprezentand partea practica), utilizand abordarea non formala si cunostinte din stiintele comportamentale.
Metodele si tehnicile folosite: expuneri, discutii de grup, exemple (video), studii de caz, simulari exercitii, jocuri de rol, alte metode experientiale, chestionare de evaluare, teme de proiect.
Foarte important: H&H CONSULTING foloseste instrumente de lucru acreditate de Human Synergistics.

METODA DE EVALUARE
Evaluarea participantilor se realizeaza atat pe parcursului cursului (prin observare directa, sesiuni de intrebări recapitulative, evaluarea temelor de proiect si aplicarea unor chestionare), cat si la finalul acestuia, in cadrul examenului de absolvire.

Examenul de absolvire este organizat de H&H CONSULTING, sub coordonarea comisiei de autorizare judetene Sibiu. Examenul de absolvire se sustine in fata unei comisii de examinare constituite din trei persoane, dintre care, conform prevederilor legale, 2/3 sunt specialisti din afara furnizorului de formare profesionala si 1/3 reprezinta furnizorul de formare profesionala, respectiv H&H Consulting. La examenul de absolvire pot asista, ca observatori, si reprezentanti ai firmelor/institutiilor angajatoare ale participantilor.
Participantilor care au promovat examenul de absolvire le va fi eliberat Certificatul de Absolvire emis de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale din Romania (vedeti model Certificat de Absolvire). Certificatele de calificare profesionala sau de absolvire cu recunoastere nationala se elibereaza insotite de o anexa denumita „Supliment descriptiv al certificatului”, in care se precizeaza competentele profesionale dobandite. TRAINERI
Ruxandra Hanea
Ruxandra face parte din echipa H&H CONSULTING din 2001, fiind fondatoarea firmei. Se implica in realizarea profesionista a Cursurilor de Formator, Formator de Formator, Coaching, programelor de dezvoltare a echipelor de conducere, moderarea de sedinţe de strategie, studiilor de cultura si eficacitate organizationala, auditurilor de vanzari si de management. Obiectivele principale ale Ruxandrei in derularea proiectelor sunt clientii multumiti si obtinerea permanenta a maximului de rezultate atat calitative, cat si cantitative.
Ruxandra este consultant acreditat Human Synergistics si Thomas International.
Experienta anterioara firmei H&H CONSULTING este in Bucuresti, in domeniul vanzarilor si marketing-ului in telecomunicatii si in domeniul recrutarii si selectiei de personal.
Este absolventa a Facultatii de Comert-Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a unui Master in “Sisteme de marketing” in cadrul aceleiasi facultati.


Lucia Fratila
Lucia s-a alaturat echipei H&H CONSULTING acum mai bine de 3 ani in calitate de trainer participand activ la realizarea Cursurilor de Formator si Formator de Formator, precum si la trainingurile personalizate pe nevoile specifice ale clientilor.
Este consultant acreditat Thomas International si Cognitrom Assessment System.
Lucia se implica in cadrul echipei H&H CONSULTING si ca si consultant recrutare si selectie de personal fiind implicata in proiecte de recrutare pentru pozitii non-tehnice.
Inainte de a face parte din H&H CONSULTING, Lucia a acumulat experienta in relatiile cu clientii, vanzari si ca psiholog in cadrul unui ONG, unde a coordonat doua proiecte: Biroul de Asistenta si Consiliere a Persoanelor cu Dizabilitati, format din 50 de copii si tineri cu diferite dizabilitati din trei judete, si Centrul de Ingrijire la Domiciliu, format din 50 de persoane varstnice, cazuri sociale din Sibiu.
Lucia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu în anul 2004, iar ulterior a fost acreditata de Colegiul Psihologilor ca si consilier in Terapie de Cuplu si Familie, formare efectuata la Brasov, cu formatori din cadrul APFC Iasi.


DE CE SA PARTICIPATI LA ACEST CURS ORGANIZAT DE H&H CONSULTING?

Datorita viziunii de lucru si a profesionalismului pe care ni l-am asumat in tot ceea ce facem, profesionalism confirmat de cei care au beneficiat deja de serviciile noastre (vedeţi Testimoniale), H&H CONSULTING a dezvoltat acest program de pregatire profesionala folosind cele mai inovatoare metode de formare, facilitand un mediu propice invatarii prin:
 • Instrumente de lucru certificate (Human Synergistics);
 • Interactivitatea sporita;
 • Traineri bine pregatiti, cu experienta practica;
 • Implicarea si daruirea trainerilor 

VALOAREA INVESTITIEI
Valoarea investitiei: 350 Euro/pers (nu se adauga tva)
Suma include:
Livrarea cursului;
Suportul de curs;
Materiale auxiliare informative (Exemple: fise de lucru; chestionare tiparite, caietul de aplicatii practice, scenarii jocuri de rol);
Materiale vizuale (Exemple: exemplele video, planse);
Instrumente (certificate) de evaluare;
12 coffee break-uri (apa, sucuri, cafea, patiserie);
Taxa pentru examenul de certificare;
Diploma de certificare recunoscuta de MME;
Locatie si echipamente necesare desfasurarii cursului.
E-coaching gratuit (suport / indrumare oferit(a) pe e-mail de trainer fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate s.a.m.d - timp de 3 luni de la incheierea cursului);

Notă: Costul cursurilor autorizate de CNFPA se deduce integral din impozitul pe profit sau pe venit conform Codului Fiscal, art. 21, alin. 1 si alin 2, lit. H.
Astfel, se prevad urmatoarele: art.21, alin. 1: “Pentru determinarea profitului impozabil sunt considerate cheltuieli deductibile numai cheltuielile efectuate in scopul realizarii de venituri impozabile, inclusiv cele reglementate prin acte normative in vigoare”, alin 2, lit. H: “cheltuielile pentru formarea si perfectionarea profesionala a personalului angajat”.

FACILITATI DE PLATA*

 • Reduceri de 5% pentru cadre didactice universitare/pre-universitare din cadrul institutiilor de stat;
 • Achitarea in rate (taxa de inscriere si doua rate egale: una la inceperea cursului si una la obtinerea diplomei);
 • Reducere de 5% pentru 2 sau mai multe persoane apartinand aceleiasi institutii;
 • Reducere de 2% pentru inscrierea si plata in avans pana la data de...;
 • 10% reducere daca s-a mai participat la un curs organizat de furnizor in ultimii 2 ani;
 • 2 + 1 gratuit (la inscrierea la 2 cursuri din agenda, al treilea e gratuit).
*Se aplica facilitatatile de plata, astfel incat insumarea acestora sa nu depaseasca 15% din valoarea totala a cursului.
 
INSCRIERE
Numar maxim de participanti: 12
Inscrierea este finalizata in urmatoarele conditii:

 • Formularul de inscriere completat si trimis prin fax la numarul: 0269/252 323 sau prin e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie C.I. – prin fax: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie a diplomei ultimei forme de invatamant absolvita - prin fax: 0269/252 323 sau
 • e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro
 • Copie a certificatului de casatorie, pentru persoanele care si-au schimbat numele de familie (acolo unde este cazul) - prin fax: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro;
 • Achitarea taxei de inscriere, de 100 de euro (contravoaloarea in ron, la cursul BNR a zilei repective) in contul deschis la Banca....... sau la sediul firmei H&H Consulting (Str. Rennes 21, Sibiu). 
 • Taxa de inscriere se scade din taxa totala aferenta cursului.
 • Dovada de plata corespunzatoare taxei de inscriere scanata se trimite prin fax la numarul: 0269/252 323 sau e-mail la adresa: office@hhconsulting.ro;
 • In prima zi de curs se achita o parte sau restul sumei corespunzatoare valorii investitiei, conform facilitatilor de plata agreate impreuna cu H&H CONSULTING in momentul inscrierii 
Nota: Pentru desfasurarea interactiva a cursului, numarul participantilor este limitat, iar inscrierile se pot finaliza inaintea datei limita de inscriere. Inscrierile se fac in ordinea primirii/ inregistrarii formularelor de inscriere.


   Lista Firme