Loading
a Cursuri - Mai 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clientii nostri

Ruxandra Hanea

Consultant dezvoltare organizationala

Ruxandra a fondat H&H Consulting in 2001 si a pus bazele celor doua departamente ale organizatiei: consultanta/training si recrutare/outplacement. In prezent, este implicata in studii de cultura si eficacitate organizationala, audituri de vanzari si de management, moderarea de sedinte de strategie, coaching, programe de dezvoltare a echipelor de conducere, etc.
Experienta anterioara a Ruxandrei a fost in domeniul vanzarilor si marketing-ului in telecomunicatii si in domeniul recrutarii si selectiei de personal.
Ruxandra este absolventa a Facultatii de Comert-Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si a unui Master in “Sisteme de marketing” in cadrul aceleiasi facultati.
Ruxandra este consultant acreditat Human Synergistics si Thomas International.

  Anca Rahaian

Consultant recrutare si selectie de personal

Anca s-a alaturat echipei H&H Consulting in iunie 2008 pe postul de consultant recrutare, fiind implicata in proiecte de recrutare pentru posturi tehnice si pozitii de middle si top management.  
Experienta anterioara a fost in consiliere si orientare profesionala, coordonare de studii sociologice la nivelul judetului Sibiu si recrutare de personal in domeniul tehnic si de productie.
Anca a absolvit Facultatea de Sociologie–Etnologie din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu, este consultant acreditat Thomas International si consilier de orientare profesionala AJOFM.


Lucia Fratila
   
Consultant recrutare si selectie de personal, domeniu non-tehnic

Lucia s-a alaturat echipei H&H Consulting in 2008 in calitate de consultant recrutare si selectie de personal si a fost implicata in proiecte de recrutare pentru pozitii non-tehnice.
Experienta anterioara a fost in relatii cu clientii si in vanzari si ca psiholog in cadrul unui ONG, unde a coordonat doua proiecte: Biroul de Asistenta si Consiliere a Persoanelor cu Dizabilitati, format din 50 de copii si tineri cu diferite dizabilitati din trei judete, si Centrul de Ingrijire la Domiciliu, format din 50 de persoane varstnice, cazuri sociale din Sibiu.
Lucia a absolvit Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” Sibiu in anul 2004, iar ulterior a fost acreditata de Colegiul Psihologilor ca si consilier in Terapie de Cuplu si Familie, formare efectuata la Brasov, cu formatori din cadrul APFC Iasi.
Lucia este consultant acreditat Thomas International si Cognitrom Assessment System.

   Lista Firme