Loading
a Cursuri - Aprilie 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

Clientii nostri

VIZIUNE
Organizatiile sunt responsabile de crearea unui mediu in care oamenii se pot manifesta conform propriei lor viziuni si propriilor lor capabilitati, munca lor dobandind in acest fel semnificatie.

MISIUNE
Misiunea H&H Consulting este de a dezvolta oameni si organizatii

VALORI

  • Integritate-Facem ce promitem si nu promitem ceea ce nu putem face.Raspundem asteptarilor clientilor nostri intre-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate.
  • Empatie-Ne straduim sa intelegem cat mai bine organizatia clientului nostru, precum si aspiratiile si obiectivele lui. Ne pasa de cum ii este, de ce isi doreste si ne implicam alaturi de el cu aceeasi daruire ca si in interiorul echipei noastre.
  • Autodezvoltare-Ne place ceea ce facem si asta se vede in rezultatele noastre.Credem in oameni si in potentialul lor si, invatand continuu, ii sprijinim si pe ceilalti sa se dezvolte.
PRINCIPII DE LUCRU
  • Eficienta-Abordam fiecare proiect personalizat, adaptat trebuintelor specifice clientului.Oferim solutii practice si orientate pe rezultate, pe care le construim in urma unei analize atente a fiecarei organizatii-client si a nevoilor acesteia pentru oricare dintre serviciile noastre: recrutare si selectie de personal, training, consultanta organizationala si outplacement.
  • Transparenta-Transparenta se reflecta in modul in care ne desfasuram activitatea in raport cu toti partenerii nostri(echipa, clientii, candidatii, furnizorii, organismele publice, etc), prin comunicare sincera, directa, prin explicare si argumentare solida a tuturor deciziilor.    Lista Firme