Loading
a Cursuri - Mai 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clientii nostri

 Prin serviciile de training si dezvoltare ne propunem sa le oferim clientilor nostri solutii personalizate in totalitate specificului activitatii si nevoilor afacerii lor. Programele noastre de training nu sunt standardizate, ci construite pentru fiecare client, in urma unei diagnoze initiale. Participantilor la training le oferim experiente de invatare, care sa le permita sa identifice nivelul actual al abilitatilor lor raportat la un nivel dezirabil si sa inteleaga cum pot actiona pentru a-si dezvolta abilitatile si creste performanta in munca.

Fiecare organizatie detine resurse deosebite pentru a deveni mai eficace prin oamenii sai si fiecare om detine, la randul sau, resurse deosebite prin care poate contribui la cresterea performantei organizationale. Modul in care fiecare organizatie acceseaza aceste resurse disponibile depinde, pe de o parte, de gradul de constientizare a lor în randul angajatilor si, pe de alta parte, de comportamentele pe care le încurajează organizatia prin intermediul culturii organizationale.

Prin programele noastre de training ne propunem:
 • sa imbunatatim cunostintele participantilor asupra temelor abordate;
 • sa constientizam participantii asupra atitudinilor si comportamentelor pe care le manifesta si asupra consecintelor pe care aceste atitudini si comportamente le au in activitatea lor; 
 • sa dezvoltam procesele rationale si interpersonale care faciliteaza munca in echipa;
 • sa constientizam participantii asupra parghiilor pe care le au la dispozitie in cadrul organizatiei si asupra modurilor in care pot folosi aceste parghii pentru a crea o cultura organizationala constructiva.

Programele noastre de training sunt interactive, practice, aplicative, rolul trainerilor H&H Consulting fiind, în cea mai mare parte, unul de facilitatori, care ghideaza participantii prin propriile cunostinte si experiente, catre concluzii si masuri de imbunatatire. Astfel principiile, regulile si tehnicile specifice fiecarei teme abordate rezulta ca si contributie a participantilor, in urma implicarii lor in exercitii, simulari, jocuri, grupuri de discutii si de analiza a unor situatii si studii de caz.

Ce etape parcurgem in programele de training?
 • evaluam nivelul actual al performantelor si abilitatilor participantilor;
 • identificam nevoile de formare;
 • propunem solutii personalizate, care sa raspunda nevoilor de dezvoltare la nivel individual si de grup;
 • urmarim evolutia participantilor dupa terminarea sesiunilor de training, prin programe de follow-up.
   

In functie de nevoile concrete de formare ale companiei dumneavoastra, vom gasi impreuna continutul si structura optime ale programelor de training.

Cursurile cunt concepute pentru grupe de 8-12 participanti.


Pe langa programele de training, putem oferi si programe individualizate de dezvoltare a abilitatilor manageriale si a leadership-ului.


De ce v-ati dori sa lucrati cu H&H Consulting?
 • pentru ca veti gasi in noi un partener pe termen lung, cu care veti avea o comunicare sincera, directa si argumentata;
 • pentru ca vom gasi impreuna cele mai bune solutii la problemele de training si dezvoltare a personalului ale organizatiei dumneavoastra;
 • pentru ca facem ceea ce promitem si nu promitem ceea ce nu putem face;
 • pentru ca suntem creativi, inovativi si flexibili in programele de training pe care le oferim;
 • pentru ca ne place ceea ce facem si, invatand continuu, ii sprijinim si pe ceilalti sa se dezvolte.


   Lista Firme