Loading
a Cursuri - Mai 2020 a

LMMJVSD
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Clientii nostri

VIZIUNE
Organizatiile sunt responsabile de crearea unui mediu in care oamenii se pot manifesta conform propriei lor viziuni si propriilor lor capabilitati, munca lor dobandind in acest fel semnificatie.

MISIUNE
Misiunea H&H Consulting este de a dezvolta oameni si organizatii

VALORI

  • Integritate-Facem ce promitem si nu promitem ce nu putem face. Raspundem asteptarilor clientilor nostri intr-o maniera inovativa, practica si orientata spre rezultate.
  • Empatie- Ne straduim sa intelegem cat mai bine organizatia clientului nostru, precum si aspiratiile si obiectivele lui. Ne pasa de cum ii este, de ce isi doreste si ne implicam alaturi de el cu aceeasi daruire ca in interiorul echipei noastre.
  • Autodezvoltare-Ne place ceea ce facem si asta se vede in rezultatele noastre. Credem in oameni si in potentialul lor si, invatand continuu, ii sprijinim si pe ceilalti sa se dezvolte.

PRINCIPII DE LUCRU

  • Eficienta- Abordam fiecare proiect personalizat, adaptat trebuintelor specifice clientului.Oferim solutii practice, orientate spre rezultate, intotdeauna construite in urma unei analize atente a activitatii clientului.
  • Transparenta-Transparenta se reflecta in modul in care ne desfasuram activitatea in raport cu toti partenerii nostri (echipa, clienti, candidati, furnizori, organisme publice, etc), prin comunicare sincera, directa, prin explicare si argumentare solida a tuturor deciziilor.   Lista Firme